Persoonlijke ontwikkeling

Er is heel veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en verdere groei!
 
NIVEAU BEPALING (INDELING)
Het niveau bespreken wij niet in groepsverband. Wij bepalen ieders niveau/groep op individueel niveau en bespreken dit in een persoonlijk gesprek, juist omdat persoonlijke ontwikkeling en verdere groei per persoon verschillend is. Iedereen groeit op zijn/haar eigen manier en eigen tempo! 
 
INDIVIDUELE ONTWIKKELING EN VERDERE GROEI
Jouw persoonlijke ontwikkeling en verdere groei is "niet direct" gebonden aan de groep waarin je danst. Hierdoor kom je als individu beter tot je recht. Wij voelen ons erg betrokken en hebben met iedereen het beste voor. Iedereen krijgt van ons persoonlijke aandacht en de feedback die hij/zij op dat moment nodig heeft.
 
Als het moment daar is of als het nodig is kijken/beoordelen wij waar voor jou de mogelijkheden liggen en bespreken dit met jou in een persoonlijk gesprek, buiten de lessen om. Op deze manier hoeft niemand zich buitengesloten te voelen wanneer sommige mensen sneller verder groeien of sommigen bijvoorbeeld wat langzamer. Dit wordt in een privégesprek besproken, wanneer het juiste moment daar is.
 
Iedereen kan zich aanmelden voor alle lessen/workshops/bootcamps. Wij beoordelen op het minimaal vereiste niveau voor de betreffende les en kijken naar de mogelijkheden van de rest van de deelnemers waarop de lessen worden aangepast naar een iets hoger dan gemiddeld niveau. 
 
RUSTIGE START
Iedereen krijgt bij ons een kans. Uiteraard geven wij ook aan wanneer we na een bepaalde periode zien dat voor jou het betreffende niveau niet haalbaar is. Zodat we eventueel samen tot een mogelijke oplossing kunnen komen. In sommige gevallen geven wij gratis bijlessen/voorbereidingslessen, afhankelijk van de knelpunten. 
 
MEER IN JE MARS
Wij kunnen je voorstellen op een hoger niveau te komen dansen wanneer wij zien dat je dat aan kunt. Natuurlijk kun je zelf ook je eigen voorkeuren aan geven. Eigen voorkeuren met betrekking tot dansen op een hoger niveau beoordelen wij op jouw danskwaliteiten, samen met de door ons gestelde danscriteria.
 
BEOORDELING OP GROEPSNIVEAU
Uit respect voor ieders eigen ontwikkeling en verdere groei doen wij geen beoordelingen in groepsverband met betrekking tot het niveau. Dit doen wij persoonlijk. 
 
HELDERHEID
Hoor je niets van ons, je hebt vragen of wilt graag ergens helderheid over hebben? Benader ons direct en stel al je vragen dan gewoon persoonlijk aan ons! Als wij niets weten, dan kunnen we er jou ook niet verder mee helpen. Wij zijn er voor jou! Kom gerust naar ons toe. Alles is bespreekbaar.
 
 

© 2016 ÇoiSalsa & Mambo

Maak een gratis websiteWebnode